η σχολη μας

μαθε περισσοτερα για μασ

θελεις να μαθεισ απο τουσ καλυτερουσ;

Οι μαθητές που αποφοιτούν από τις Σύγχρονες Σχολές Οδήγησης  DRIVEME είναι ικανοί με γνώσεις και αυτοπεποίθηση. Νέοι  οδηγοί που έχουν όλα τα απαραίτητα  εφόδια και είναι έτοιμοι να χειριστούν οποιοδήποτε όχημα της κατηγορίας τους, σε οποιοδήποτε δρόμο, σε οποιαδήποτε κυκλοφοριακή κατάσταση και σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.

Για πρώτη φορά στον πόλη μας ο υποψήφιος επαγγελματίας οδηγός λεωφορείου και νταλίκας έχει την δυνατότητα να κάνει τα πρακτικά του μαθήματα στα σύγχρονα οχήματα τα οποία διαθέτουν γι’ αυτό το σκοπό οι σύγχρονες σχολές οδήγησης.

adult-adventure-automotive-1051071

ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ

Εάν είστε έτοιμοι για ένα διαφορετικό ξεκίνημα στο να μάθετε να οδηγείτε, προσφέρουμε ένα συνδυασμό 20 ετης εμπειρίας, επαγγελματικής αφοσίωσης και προγραμμάτων που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού. Η εκμάθηση της οδήγησης δεν αφορά μόνο την απόκτηση άδειας οδήγησης αλλά αποτελεί βασική δεξιότητα για  όλη την υπόλοιπη σας ζωή. Εμπιστευτείτε μας και σας εγγυόμαστε το αποτέλεσμα.  Στις Σύγχρονες Σχολές Οδήγησης  DRIVEME μαθαίνετε  να οδηγείτε σε μια άνετη και φιλική ατμόσφαιρα, η οποία συνοδεύεται  με  ευαισθησία στη διαδικασία εκμάθησης σας, σεβόμενοι απόλυτα τον χρόνο που χρειάζεστε για να αντιληφθείτε όλα αυτά. Ο  φόβος για την κυκλοφορία στην πόλη ή η ανησυχία του αυτοκινητοδρόμου, μαζί μας γίνονται παρελθόν. Η απόκτηση άδειας οδήγησης είναι ένα προνόμιο που σας προσφέρει κινητικότητα, ελευθερία και ανεξαρτησία, φέροντας ταυτόχρονα πολύ μεγάλη ευθύνη όχι μόνο για την δική σας ασφάλεια αλλά και όλων των υπολοίπων χρηστών της οδού . Όταν επιλέξετε μια σχολή οδήγησης, επιλέξτε μία που να σας προσφέρει μια πολύτιμη εμπειρία η οποία  θα διαρκέσει μια ζωή.

δημιουργησαμε την καλυτερη ομαδα

Το ενδιαφέρον και η ευγενική φύση των εκπαιδευτών μας, τους καθιστούν από τους καλύτερους στον επιχειρησιακό χώρο των σχολών οδήγησης. Τα μαθήματά οδήγησης στη σχολή μας έχουν όλα τα στοιχεία που θα χρειαστούν την ώρα της εξέτασης όπως και σε καθημερινή βάση.  Οι μαθητές που αποφοιτούν από τις Σύγχρονες Σχολές Οδήγησης  DRIVEME είναι ικανοί με γνώσεις και αυτοπεποίθηση. Νέοι  οδηγοί που έχουν όλα τα απαραίτητα  εφόδια και είναι έτοιμοι να χειριστούν οποιοδήποτε όχημα της κατηγορίας τους, σε οποιοδήποτε δρόμο, σε οποιαδήποτε κυκλοφοριακή κατάσταση και σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Στις σύγχρονες σχολές οδήγησης DRIVEME  παρέχουμε σε όλους μας τους μαθητές  τα καλύτερα εργαλεία και οδηγίες για να γίνουν καλοί οδηγοί και να οδηγούν με ασφάλεια.  Έτσι, οι μαθητές  αποκτώντας το δίπλωμα οδήγησης  από εμάς,  συμβάλουν  για ένα καλύτερο και ασφαλέστερο περιβάλλον οδήγησης. Σωστή και κατακτημένη εκπαίδευση σήμερα, υπεύθυνος και ασφαλής οδηγός αύριο.

beautiful-beauty-car-1934538

εφηβοι υποψηφιοι οδηγοι

Τα προγράμματα εφήβων υποψηφίων οδηγών αυτοκινήτου και μοτοσυκλετών, προσφέρουν θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση προσαρμοσμένη στην νεαρή ηλικία των υποψηφίων.

img-04

ενηλικοι υποψηφιοι οδηγοι

Οι ενήλικοι υποψήφιοι οδηγοί αυτοκινήτου επωφελούνται από την υπομονετική, επαγγελματική μας προσέγγιση για την εκμάθηση αυτής της νέας δεξιότητας. Για το πρακτικό μέρος υπάρχει η δυνατότητα επιλογής δυο κατηγοριών αυτοκινήτων σύγχρονης τεχνολογίας, με κανονικό κιβώτιο ταχυτήτων η εναλλακτικά με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων για ιδιαίτερα χαλαρή οδήγηση.

img-072

οδηγοι με αναπηριες

Οι οδηγοί με αναπηρίες μπορούν να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους χρησιμοποιώντας χειριστήρια που είναι τοποθετημένα στο ειδικά διασκευασμένο γι’ αυτές τις περιπτώσεις όχημα.

access-chair-communication-1329066

εγκαταστασεις

Οι εκπαιδευτές και το προσωπικό των σύγχρονων σχολών οδήγησης DriveMe είναι πάντα έτοιμο να σας υποδεχτεί στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις των 260 τ.μ. της σχολής, ξεκινώντας και κάνοντας σας ένα οδηγό με πολλές γνώσεις και αυτοπεποίθηση.

apple-desk-internet-209151

ιστοτοπος

Ο ιστότοπος μας είναι γεμάτος από χρήσιμες πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να απαντήσετε σωστά στα ερωτήματα σας και να πάρετε μία από τις πιο σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας.

aim-bullseye-dart-15812

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Ο στόχος μας στις Σύγχρονες Σχολές Οδήγησης DRIVEME είναι να δώσουμε σε όλους τους μαθητές μας, όλα αυτά τα απαραίτητα εφόδια και τις γνώσεις που θα πρέπει να έχουν, έτσι ώστε να συμβάλλουν ουσιαστικά στην ασφαλή οδήγηση. Να είναι πάντα σε θέση να διακρίνουν , να εκτιμήσουν αλλά και να αξιολογήσουν όλες αυτές τις πληροφορίες που τους δίνει ο δρόμος και το περιβάλλον, ενεργώντας σωστά σε κάθε περίπτωση.

εξυπηρετηση

Οι σύγχρονες σχολές οδήγησης  DRIVEME είναι η μεγαλύτερη εταιρία  σχολής οδηγών στο Ηράκλειο και αναμφισβήτητα η πιο προοδευτική! Ο λόγος για τον οποίο η Σχολή μας έχει γίνει τόσο επιτυχημένη είναι επειδή μεταφέρουμε μεγάλη αξία στους μαθητές μας. Δίνουμε έμφαση στην εξυπηρέτηση πελατών γι’ αυτό θέλουμε οι πελάτες μας να είναι απόλυτα ικανοποιημένοι.

Δύναμη μας, οι μαθητές μας.

ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

Όλα τα οχήματα της σχολής  είναι εξοπλισμένα με  τα συστήματα τα οποία προβλέπει η νομοθεσία και είναι άριστα συντηρημένα.

Για πρώτη φορά στον πόλη μας ο υποψήφιος επαγγελματίας οδηγός λεωφορείου και νταλίκας έχει την δυνατότητα να κάνει τα πρακτικά του μαθήματα στα σύγχρονα οχήματα τα οποία διαθέτουν γι’ αυτό το σκοπό οι σύγχρονες σχολές οδήγησης.

Στην κατηγορία D διαθέτουμε  λεωφορείο
Mercedes Benz Citato Ο530 και στην κατηγορία  C+E  διαθέτουμε τράκτορα 
Volvo FH D13 με επικαθήμενο τρέιλερ. 

0
εκπαιδευτεσ
0
χρονια εμπειριασ
0
διδακτικεσ ωρεσ
0
αδειεσ οδηγησησ

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

ΟΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ
ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ


Εκπαιδεύουμε επαγγελματίες οδηγούς όλων των κατηγοριών, έτσι όλοι οι εκπαιδευόμενοι μας  μαθαίνουν να οδηγούν σαν επαγγελματίες.
Διδάσκουμε πολύ περισσότερα από τα βασικά, έχοντας  πραγματικό γνώμονα την  ασφάλεια των μαθητών μας και αυριανών οδηγών, μεταλαμπαδεύοντας γνώσεις  παιδεία κουλτούρα   καλλιεργώντας σωστή οδηγική συμπεριφορά, κυκλοφοριακή αγωγή στους μαθητές μας και όχι για να περάσουν απλά και μόνο τις γραπτές και πρακτικές εξετάσεις.

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΘΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΥ

Οι μέθοδοι εκπαίδευσης που χρησιμοποιούμε είναι από τις πιο επιτυχημένες στον χώρο των σχολών οδήγησης. Κατά τη διάρκεια των πρακτικών μαθημάτων, οι μαθητές έχουν εύκολη καθοδήγηση από τους εκπαιδευτές μας και είναι πάντα σε θέση να την εφαρμόσουν με ευκολία. Επίσης κατά την διάρκεια συγκεκριμένων πρακτικών μαθημάτων η καθοδήγηση γίνετε και από το σύστημα πλοήγησης του αυτοκινήτου που χρησιμοποιούμε για λόγους εκπαίδευσης και σωστής χρήσης των σύγχρονων συστημάτων.

ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΟΙ
ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ


Οι μέθοδοι διδασκαλίας μας είναι ευέλικτοι, προσεκτικοί και προσαρμοζόμενοι πάντα στις ανάγκες των μαθητών μας, δημιουργώντας ένα πάρα πολύ ωραίο κλίμα τόσο στα θεωρητικά όσο και στα πρακτικά μαθήματα.
Τα θεωρητικά μαθήματα είναι διαδραστικά και διδάσκονται σε δυο μεγάλες μοντέρνες αίθουσες, σε ένα πολύ φιλικό μοντέρνο και σύγχρονο
περιβάλλον, χρησιμοποιώντας τελευταίας τεχνολογίας εποπτικά μέσα.
Κάθε μάθημα είναι ατομικό. Κάθε μαθητής μας λαμβάνει το 100% της προσοχής καθόλη την διάρκεια του μαθήματος

ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΜΑΣ

Μεϊμαράκης   Αλέξανδρος

Σηφάκης  Δημήτρης

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

Scroll to Top